Hanis Ghazali Stories Mories
i think im in dunia khayalan
Sunday, April 8, 2012 | 1:39 AM | 0 comments

hye , asalammualaikum and selamat sejahtera . haha . nice x hanis nya title , haha :D ! wey wey wey wey wey aku nak g tau yang aku hari-hari rindu kau + mcm nak p masok rumah hang ja . untung mak aku larang . best oo kapel ngn jiran seniri , cer try . aku kpel ngn jiran aku ja . nak tau nama dye TUAN AZINUDDIN . korg pnah dgq dh kan ? (Y) mmg dulu dkt blog lama aku , aku ada update tntg dye . and then we break off . i don't know what he reason . tp hanis kata dye masih suka hanis cuma ego dye ja tggi , hehe :D aku sayang kau !

tehee , pada suatu malam , dye ada send msj kat aku . dye luahkan ayat yg dye pendam slma nie kot :')
rasa rasa lah . nak tau dye tulis mcm mna ? nak tawu ka ? k lah hanis g tau . dye tulis mcm niey .. jap-jap nak tkan msj katt memory jap . hanis simpan lagi . hehe :P

asalammualaikum nur hanis binti ghazali , maaf if azinuddin ada wat salah kat hanis seblom . x terniat pown azinuddin buat mcm tu . azinuddin masa tu x pikir panjang . azinuddin menyesal hanis :( azinuddin nk mntax maaf banyak - banyak . sudi tak hanis maafkan azinuddin .

tak dan beberapa minit , mak aku bukak tv 119 . masa tuwh pukol 8:30 p.m. pengacara tuwh kata dgn ini majlis perasmian kerabat diraja berjalan pada mlm ini di kelantan darul naim . aku pown tgok jew lah , dh mak aku bukak tv tuwh . tp mata aku dh nk stim --' . teroih x jadi stim apa bila mlihat seorang lelaki yg berpakaian warna hitam ungu , berseluar jean pendek kasut supra + dgn camera canoon . hati hanis kata hanis kenai akan jejaka itu . ya hanis sgt kenai jejaka itu ! dye adalah TUAN AZINUDDIN . hanis x sdq yg dye ada send msj yg dye hanis , bukak tv 199 syg . azinuddin ada dlm rncgn terdbut :')

syg ? what u means , hanis x faham masa tuwh . and last he sent 1 msj lg . yg dye kata dye masih sygkan aku . aku juga sygkn kau sbnaqnya . cuma aku tggu kau yg mncri aku . if ini jodoh kita :') aku terima kamu sgbai kekasih shdup smati aku , 

itu ja aku nak stori kat hampa . hehe . bye asalammualaikum <3
00 Cuppycake(s)
Older Post
Le Owner

Hi ,Assalammualaikkum !
I'm Hanis , sweet fourteen , stay at P.Pinang *Malaysia

Le Darl

My beloved sister ♥
Sayang dye ♥

Le Credit
Template By :Ira Syahirah

TITLE SIDEBAR

About
Links
Entries